Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری بین مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با پنج استانداری برای تقویت و توسعه ایستگاه‌های لرزه‌نگاری در سطح کشور امضا شد.

به گزارش ایسنا، مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران طی یک سال اخیر به‌منظور پوشش کامل‌تر شبکه‌ها و ایستگاه‌های لرزه‌نگاری در سطح کشور در چارچوب مصوبات هیأت وزیران و با هدف اطلاع‌رسانی مناسب‌تر و پیش‌آگاهی‌های لازم در خصوص زلزله، پنج تفاهم‌نامه مشترک با استانداری‌های کرمان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، سمنان و خراسان شمالی امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها ضمن تقویت و به‌روزرسانی تجهیزات شبکه‌های لرزه‌نگاری کرمان و سمنان و راه‌اندازی ۱۰ ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در استان کرمان و ۲ ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در استان سمنان، ۳ ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در استان کردستان، ۳ ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در استان کهگیلویه و بویراحمد و ۳ ایستگاه لرزه‌نگاری جدید در استان خراسان شمالی محقق خواهد شد.

هم‌اکنون مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک به‌عنوان یک واحد وابسته به دانشگاه تهران بر اساس مصوبات دولت، عهده‌دار وظیفه ملی تعیین محل، ثبت و اطلاع‌رسانی زمین‌لرزه‌ها و نیز مدیریت اطلاعات لرزه‌ای در سطح کشور بوده که در حال حاضر این وظیفه را با ۲۶ شبکه و پایگاه لرزه‌نگاری محلی و ۱۳۰ ایستگاه لرزه‌نگاری به‌صورت شبانه‌روزی در سطح کشور انجام می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران ایستگاه های لرزه نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، در این نشست درخصوص خدمات مخابراتی سطح شهر شاهرود و افزایش همکاری و تعاملات دو جانبه برای خدمات‌رسانی بهتر بحث و تبادل نظر شد.

مهندس مجید دارائی توسعه زیرساخت‌های مخابراتی را شرط تحقق شهر هوشمند دانست و عنوان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و سرویس‌ها و خدمات مبتنی بر آن، به هیچ عنوان بدون تأمین زیرساخت‌های مخابراتی امکان‌پذیر نبوده و این توسعه نیازمند همکاری بیش از پیش مدیریت شهری اعم از شورای شهر و شهرداری‌هاست.

مدیر مخابرات استان سمنان هدف برگزاری این نشست را صدور مجوزهای لازم جهت انجام عملیات اجرایی برای پروژه نجما و توسعه زیرساخت فیبرنوری (FTTH)، با محوریت افزایش کیفیت و سرعت اینترنت در شهر شاهرود عنوان کرد.

وی تصریح کرد: تمامی تلاش مجموعه مخابرات سمنان در جهت ارائه سرویس‌های با کیفیت به مشتریان است و در این راستا تعاملات و هماهنگی‌های دو طرفه درخصوص توسعه فیبرنوری با شهرداری صورت خواهد گرفت.

در ادامه مهندس احمدی، شهردار شاهرود ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران مخابرات استان، از تلاش‌های خالصانه مهندس دارائی و مدیریت و مجموعه مخابرات شهرستان شاهرود قدردانی کرد.

گفتنی است در این نشست که با حضور مدیر مالی مخابرات استان و مدیر مخابرات شهرستان شاهرود در محل شهرداری انجام شد، موضوع پروژه‌ی غیر هم‌سطح میدان ولایت شاهرود نیز عنوان و مورد بررسی قرار گرفت.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903122

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران