Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی شهردار منطقه ۳ درباره آخرین وضعیت قطع و جابجایی درختان توسط موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در خیابان خوارزمی این منطقه گفت: موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بدون توجه به تذکرات اعضای شورای شهر و شهرداری دوباره از امروز نسبت به قطع و کندن درختان اقدام کرده است.

او افزود: با توجه به اینکه نیروهای موسسه ژئوفیزیک اجازه ورود به عوامل شهرداری منطقه را نمی‌دادند، شهرداری نسبت به اخذ حکم ورود اقدام کرده و با حکم قضایی وارد مجموعه شد، اما در حین جلوگیری از کار، حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر از نیروی انسانی این موسسه با گاز اشک‌آور و باتوم نیروهای شهرداری را مورد ضرب و شتم قرار دادند و باعث مصدومیت برخی از عوامل شهرداری منطقه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانی با تاکید بر اینکه در حال تنظیم شکایت علیه موسسه هستیم، عنوان کرد: روز اول نیروهای موسسه ۲۰۰ درخت را برای جابجایی از ریشه جدا کردند که عوامل شهرداری مجددا این درختان را کاشتند ولی در دو مرحله بعدی چون اجازه ورود به همکاران ما داده نشده حدود ۵۰ درخت قطع شده است.

کمبود امکانات رفاهی و تفریحی در بوستان آزادگان

سید مهدی صباغ شهردار منطقه ۱۵ با بیان اینکه چهار پروژه اساسی در منطقه داریم که در سال ۱۴۰۱ پیگیری خواهند شد، گفت: نخستین مورد تکمیل تفرجگاه نرجس خاتون ( مسگرآباد ) و اجرای فاز ۲ این تفرجگاه است که بودجه مناسبی نیز برای آن گرفته‌ایم. موضوعاتی از قبیل روشنایی، مبلمان شهری، آلاچیق‌ها و دسترسی های مناسب و تامین امنیت این تفرجگاه در فاز دوم اجرا خواهند شد. 

شهردار منطقه ۱۵ افزود: دومین پروژه ساماندهی، زیباسازی و رفع معایب و مشکلاتی است که در محور امام رضا(ع) وجود دارد؛ این محور به‌ عنوان یکی از اصلی‌ترین شریان‌های ورودی شهر تهران‌ شرایطی در شان این شهر ندارد، به ویژه این که منطقه ۱۵ به باب الرضا(ع) مشهور است. بر همین اساس بدنه سازی مناسب برای این اتوبان در دستور کار قرار دارد تا یک ورودی مناسب برای شهر تهران آماده کنیم و برای اولین بار بودجه ای مختص این محور از شورا دریافت شده است..

صباغ، بوستان آزادگان را سومین پروژه مهم و اولویت‌دار این منطقه برشمرد و عنوان کرد: بوستان آزادگان با حدود ۳۰۰ هکتار وسعت، زیر ساخت مناسبی برای یک بوستان فرامنطقه‌ای در تهران است اما امکانات رفاهی و تفریحی در این مجموعه وجود ندارد و تنها از زیرساخت‌هایی مثل فضای سبز و خدمات عمومی برخوردار است؛ دو دریاچه در این بوستان داریم و به دنبال آن هستیم که از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده کنیم تا امکانات رفاهی و تفریحی مناسب در بوستان آزادگان مهیا شود.

شهردار منطقه ۱۵ در پایان درباره چهارمین پروژه مهم منطقه توضیح داد: پروژه چهارم که درخواست چند ده ساله مردم منطقه بوده، ایجاد زیرساخت کلانتری در محله اتابک است؛ محله‌ای که که فاقد زیرساخت انتظامی است و شهرداری این وظیفه را بر عهده گرفته که به ایجاد این ساختار کمک کند؛ بر همین اساس ساختمان کلانتری محله اتابک را اواخر سال گذشته با حضور عوامل نیروی انتظامی کلنگ زنی کردیم. تلاش می‌کنیم این پروژه طی دو سال یا حداکثر ۳۰ ماه تکمیل شود.

کد خبر 667639

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بوستان آزادگان شهردار منطقه منطقه ۱۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»

به گزارش خبرآنلاین، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از حصارکشی پارک لاله گفت: شهرداری اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

مهدی اقراریان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح بررسی روند حصارکشی در بوستان‌های تهران به ویژه بوستان لاله افزود: به صورت مستقیم از بوستان لاله بازدید نکردم، ولی هنگامی که متوجه خبر شدیم یکی از اعضای شورا مرتبط با حوزه محیط زیست و حوزه خدمات شهری از بوستان لاله بازدید داشتند و فیلمی از داخل مجموعه حصار کشی شده تهیه و برای بخشی از اعضای شورا ارسال کردند.

وی ادامه داد: فیلم دیگری هم توسط یکی از اساتید دانشگاه منتشر شد که در مورد حصارکشی بوستان لاله صحبت کرده بودند؛ لذا از طریق فضای مجازی این فیلم به دست ما رسید که بر اساس آن پیامی را در فضای مجازی منتشر کردم و اطمینان خاطر به همشهریان دادم که به عنوان نمایندگان آنها موضوع را دنبال می‌کنیم.

عضو شورای شهر تهران افزود: شهرداری تهران در پی این اقداماتی که در بوستان لاله انجام شده توضیحاتی را ارائه کرد که البته توضیحات ارائه شده برای ما مبهم بود و هنوز توضیح مشخصی را دریافت نکردیم. البته ممکن است مجبور باشیم اتوبان یا بزرگراهی احداث کنیم و از مسیری عبور کند که دارای تعدادی درخت باشد، طبیعی است که باید این درختان جابجا و جایگزین شوند.

اقراریان تأکید کرد: چنین موضوعی در طرح‌های بزرگ منطقی و معقول است و در ادوار گذشته هم اتفاق افتاده است که به دلیل توسعه شهر چنین اتفاقی روی داده البته در آنجا هم باید حتماً نکات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد و مطابق دستورالعمل‌ها و پس از سیر مراحل قانونی این کار انجام شود.

حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: امروز با فضاهای سبزی مواجه هستیم که در آنها ‌طرحهایی مقرر شده تا اجرا شود که از جنس پروژه‌های کلان و بزرگ شهری نیست. به نظر من در اولویت بین ایجاد سازه و حفظ درخت، حتماً حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است. شهرداری تهران اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود، اشتباه است

کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد

وی با تأکید بر اینکه هر چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود از نظر من اشتباه است، گفت: شرایط زندگی در تهران قابل قبول نیست و آسایش و آرامش مورد نیاز شهروندان با مسائلی همچون افزایش هزینه‌های مسکن در سبد خانوار و تغییر الگوی مصرف دچار مخاطره شده است. امروز زندگی به سمت آپارتمان نشینی رفته و کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد.

اقراریان اظهار کرد: اگر بخواهیم پارک‌ها را با سازه‌های متنوع و گوناگون بپوشانیم کمتر فضای مناسبی برای این دسته از افراد باقی می‌ماند .اتفاق دیگر نیز ایجاد شهرهای بازی یا مجموعه‌های بازی درون پارک‌هاست که یکی از این موارد را در منطقه ۴ شاهد بودیم که باعث ایجاد نارضایتی شهروندانی است که در محیط پیرامونی پارک‌ها در حال زندگی هستند، چرا که این موارد ایجاد سر و صدا و مزاحمت‌های صوتی را به همراه دارد.

وی در خاتمه افزود: باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم؛ این دسته اقدامات باعث نگرانی شهروندان و اعضای شورای شهر تهران می‌شود و حتماً جلوی این دست از اقدامات با ابزارهایی که در اختیار اعضاء است، گرفته خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903386

دیگر خبرها

  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ این همه اصرار برای چی؟
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟